Call: +31 (0)20 76 00 438 | Email: Volg Force Fiber via Facebook Volg Force Fiber via Twitter Volg Force Fiber via Linkedin

Over Force Fiber


Voor bedrijven is het hebben van een stabiele verbinding met de buitenwereld essentieel. Deze moet niet alleen betrouwbaar zijn maar ook zo scherp mogelijk geprijsd zijn en tevens beschikken over genoeg bandbreedte voor nu en in de toekomst. Voor Force Fiber is het belangrijk de klant zo lang mogelijk als klant te bedienen. Wij bouwen en exploiteren daarom een glasvezelnetwerk dat volledig aansluit op die wensen.

Force Fiber is een joint venture van diverse gespecialiseerde partners op het gebied van glasvezelnetwerken en netwerkbeheer. Deze partners zijn allen vanaf de eerste introductie van glasvezel actief en weten daarom wat er speelt en waar de behoeftes voor de klant liggen.

Door onze jarenlange ervaring en de controle op alle facetten van het proces, kunnen we een kwalitatief zeer hoogstaand netwerk realiseren tegen een scherpe prijs met een hoge service graad. Hierbij wordt ons netwerk via een NOC 24/7 gemonitord.

Force Fiber